Vinyes d’Olivardots

Parlar de Capmany és sinònim inevitable de parlar de vi empordanès. Un municipi que conta amb uns 600 habitants…i nou cellers!

Avui començarem però, pel celler més jove del poble: Vinyes d’Olivardots, la nova sensació de la DO Empordà. 

L’alma mater i ideòloga del projecte és la Carme Casacuberta, qui va decidir canviar de vida per dedicar-se en cos i ànima a la seva passió: Fer vi. Es va posar a estudiar enologia i, amb l’ajuda i el suport del seu company va fundar Vinyes d’Olivardots.

La formació en Ciències Químiques de la Carme es nota en la precisió i la metodologia de cada procés d’elaboració. Tot està estudiat i pensat. I si a sobre hi sumem l’amor que es veu que senten per tota la terra que els envolta, obtindrem un autèntic bocí de terrer atrapat en cada ampolla d’Olivardots.

I això no és tot, ja que aquest jove celler familiar, sembla que té futur per molts anys. La Carlota, filla de la Carme, és el nou fitxatge del celler. Una jove enòloga plena d’energia i personalitat cridada a seguir el llegat familiar que la seva mare va començar.

Un celler modern i funcional, unes vinyes molt i molt ben cuidades i uns vins exquisits que deixen a tothom ben impressionat. El primer vi que van fer, i potser el més emblemàtic és el Gresa. Un vi que s’ha de tastar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s